Home page | Impresszum

Hulladékgyujtés

Települési hulladék gyűs:
A települési hulladékok gyűjtését saját gépjárművekkel végezzük A gyűjtési útvonalakat úgy tervezzük meg, hogy minimalizáljuk a CO2 kibocsátást, ezzel is védve környezetünket. Cégcsoportunk főirányelve, hogy a lakosságtól és az ipari hulladék termelő vállalatoktól begyűjtött kommunális hulladékból a lehető legnagyobb mértékben redukálja a hasznosítható anyagok mennyiségét.

Ipari begyűjtés:
Nagyon fontos számunkra, hogy az ipari vállalatoknak egy költséghatékony és környezetvédelmi szempontból megfelelő hulladékkezelést biztosítsunk. A speciálisan képzett személyzet biztosítja a zökkenőtállást. A hulladékok hatékonyabb elkülönítésével, óriási költségmegtakarítást lehet elérni.

Hulladékudvarok:
A kommunális és ipari hulladék begyűjtése mellett a hulladékok elhelyezésére a nyilvános hulladékudvarok is rendelkezésre állnak.
A lakosság a keletkezett hulladékát leadhatja nyitvatartási időben. Ezt követően szakképzett csapatunk gondoskodik a hulladékok megfelelő szelektálásráról és kezelésérő, így biztosítva a környezet védelmét.