Impressum 2018-09-25T13:53:09+00:00

Tájékoztatási kötelezettség az E-Kereskedelmi törvény 5. §-a szerint, § 14 Vállalati kódex, § 63 Kereskedelmi szabályzat és közzétételi kötelezettség a 25. § szerinti médiatörvény szerint

“huke.hu” ajánlat az alábbiak közül:

ARW Magyarország Kft.

Posta utca 65.

8900 Zalaegerszeg, Magyarország

Vezérigazgató:

Rudolf Wiedner, Mester Zoltán

Vállalati cél:

Hulladék újrahasznosítás

UID-szám: HU 25016844

Kereskedelmi nyilvántartási szám: 18-09-112311

Cég székhelye: 8900 Zalaegerszeg

Posta utca 65. 8900 Zalaegerszeg, Magyarország

E-mail: infohuke@veolia.com

Cégbíróság: Szombathely, Magyarország

Információk az online vitarendezésről: A fogyasztóknak lehetőségük van panaszt benyújtani az EU online vitarendezési platformjához: http://ec.europa.eu/odr. A fenti e-mail címre bármilyen panaszt is intézhet.

Koncepció és megvalósítás: Text + Brand OG

Nyilatkozat

Ez a nyilatkozat kizárása az internetes ajánlat részének tekintendő, ahonnan erre a weboldalra hivatkoztak. Ha a nyilatkozat részei vagy egyedi kifejezései nem jogszerűek vagy helyesek, akkor a többi rész tartalmát vagy érvényességét ez a tény nem befolyásolja.

Felelősség a weboldal tartalmáért

Oldalaink tartalmát nagy gonddal hozták létre. Azonban nem vállalunk felelősséget a tartalom pontosságáért, teljességéért és időszerűségét.

Mint a szolgáltató, az általános törvények szerint felelősek vagyunk ezekért az oldalakért. Azonban cégünk nem köteles ellenőrizni a továbbított vagy tárolt harmadik fél által szolgáltatott információkat, illetve nem vizsgáljuk az illegális tevékenységekre utaló körülményeket. Az általános jog szerinti információ felhasználásának megszüntetésére vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek nem érintik az ilyen jellegű információkat. A felelősség e tekintetben azonban csak egy konkrét jogsértés ismeretének időpontjától lehetséges. A megállapított jogsértésekről szóló értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

A harmadik fél webhelyeire mutató linkekért való felelősség

Ajánlatunk külső weboldalakra mutató linkeket tartalmaz. Nincs hatással ezeknek a külső weboldalaknak a tartalmára. Ezért nem vállalunk felelősséget a külső tartalomért. Az oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője mindig felelős a kapcsolódó oldalak tartalmáért. A linkelt oldalakat ellenőrizték az összekapcsoláskor az esetleges jogsértések miatt. Illegális tartalom az összekapcsoláskor nem volt felismerhető. A hivatkozott oldalak tartós tartalmi ellenőrzése azonban nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítékai nélkül. A jogsértésekről szóló értesítést követően azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Szerzői jog

A weboldal üzemeltetői törekszenek arra, hogy mindig betartsák mások szerzői jogait, vagy az önálló és licencmentes munkákat használjanak. A weboldal üzemeltetői által létrehozott és ezen a weboldalon alkotott tartalom szerzői jogi védelem alatt állnak. A harmadik felek hozzájárulásai is eszerint jelennek meg. A szerzői jogok korlátozásán kívüli reprodukálás, feldolgozás, terjesztés és bármilyen felhasználás megköveteli az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulását. A webhely letöltések és másolatok csak privát, nem kereskedelmi célú felhasználásra használhatóak.